Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie (ook wel de "Hollywoodfacial" genoemd) is een unieke techniek die in 1 behandeling diep reinigt, de dode huidlagen verwijdert, onzuiverheden diep in de huid weghaalt en de huid voedt en beschermt.

De huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken.

Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde gloed!

Hydrodermabrasie heeft een 4-voudige werking namelijk:

  • Reiniging & Extractie: Onder vacuüm wordt met de speciale vloeistoffen de huid diep gereinigd en vind sebum/talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden verwijderd.
  • Exfoliatie & Peeling: De huid wordt geëxfolieerd met behulp van speciale vloeistoffen (AHA en BHA oplossingen). Dode huidcellen worden verwijderd.
  • Hydrateren & Kalmeren : Infusie van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en bescherming van de huid.
  • Insluizen / Voeden:  Er worden direct serums en werkstoffen in de huid gesluisd.  Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymfatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen.

Er zijn 3 fases:

1e fase (melkzuuroplossing)

De oplossing met melkzuur wordt door middel van een vacuüm aan de huid toegevoegd, waardoor de hoorncellen zachter worden.

Het peeling-effect verwijdert niet alleen de keratinisatie op de huid, maar ook kleine littekens en pigmentvlekken kunnen worden afgeplat en lichter gemaakt.

Onzuiverheden worden verminderd en ontstoken mee-eters worden geopend.

Er ontstaat een puurdere teint. AHA's hebben ook vochtbindende eigenschappen en drogen de huid niet uit.

 

2e fase (glycolzuuroplossing)

In fase 2 wordt een oplossing met glycolzuur toegevoegd, die dankzij zijn kleinere structuur dieper in de huid kan doordringen en tevens de aanmaak van collageen kan bevorderen.

Deze fase is met name geschikt voor de T-zone. Door het vacuümeffect worden de talgafzettingen uit de poriën losgemaakt en wordt de huid diep gereinigd.

Het vlierbessenextract heeft in deze fase een ontstekingsremmende werking.

 

3e fase (hyaluronzuuroplossing)

In de laatste stap worden antioxidanten, hyaluronzuur en mineralen op de huid aangebracht.

De huid wordt optimaal voorzien van vocht en vitamines. De huid ontspant en is goed voorbereid op de volgende behandelingen.

 

Deze behandeling is uniek omdat ze de huid hydrateert tijdens de dermabrasie.

Geen enkele andere dermabrasie behandeling kan dit.

Hydrodermabrasie is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de zeer gevoelige huid.

 

 

Hydrodermabrasie wordt vooral toegepast bij:

  • Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.
  • Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.
  • Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.
  • Acné, acnélittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

 

 

Verder wordt de huid behandeld met:

De “Skin Scrubber” die de dode huidcellen verwijdert en de huidtextuur verbetert.