INFINATURA CURA OIL 100ML of 10ML probeer verpakking
 

Een krachtig mengsel van de meest helende en doeltreffende oliën.

 

Graag laten wij u kennis maken met Infinatura Cura Oil, een krachtig mengsel van de meest helende en doeltreffende oliën. Acht oliën die precies op elkaar zijn afgestemd en samen zorgen voor sterke haren, huid en nagels. Cura Oil kan onder andere gebruikt worden bij Psoriasis, eczeem en een hoofdhuid die jeukt en roos heeft. Ook kan het de jeukende huid onder een baard verzachten en de roodheid weghalen.

De olie verhelpt de volgende haar-, huid- en nagelproblemen:
Droog en beschadigd haar
Ge‚rriteerde hoofdhuid (met roos)
Fijne lijntjes in het gezicht
Pigmentatie: sproeten, ouderdomsvlekken en andere pigmentvlekken
Psoriasis
Eczeem
Striae
Droge/gedehydrateerde huid
Vette/verstopte huid
Gevoelige huid
Vale huid
Verbrande huid
Jeukende huid
Gebarsten, droge en beschadigde nagels

Kaeso Ethos

De Kaeso-ethos is om van nature afgeleide ingrediënten te belichamen met essentiële behandelingsformules om effectieve en luxueuze professionele producten te leveren.

Kaeso's unieke formuleringen zijn gemaakt met de beste, natuurlijke ingrediënten om de hoogste kwaliteit huidverzorging te verzekeren. Natuurlijke ingrediënten vormen een fundamenteel onderdeel van de formules en zijn vanaf het begin al geweest.

Het formuleringsteam van Kaeso levert bewezen en effectieve botanische extracten en is vastbesloten om ingrediënten te kiezen die bekend staan ​​om hun echte voordelen voor de huid.

Elk product is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de Kaeso's Innocence Criteria.

Om aan deze criteria te voldoen, moeten alle producten vrij zijn van Parabenen, Sulfaten, Propyleenglycol en Minerale olie en dan zijn ze trots gestempeld met het Kaeso-blad van goedkeuring.

Kaeso is ontstaan ​​uit de wens om een ​​effectieve schoonheidservaring te creëren, met oplossingen voor alle huidverzorgingsbehoeften.

De Kaeso-collectie voldoet aan alle vereisten voor schoonheidsbehandelingen, waaronder schoonheid, lichaam, manicure, pedicure en aromatherapie.

Gesteund door uitgebreid onderzoek en innovatie wordt de ontwikkeling en uitbreiding van Kaeso uitgevoerd door experts uit de industrie die hoog opgeleid zijn in de schoonheidssector.

Kaeso biedt een scala aan gespecialiseerde behandelingen om de individuele voorkeuren en veranderende behoeften van de huid aan te pakken. Binnen de uitgebreide Kaeso-collectie is er een mix van natuurlijke producten die je lichaam, geest en welzijn behouden en herstellen en je in staat stellen een eenvoudig en persoonlijk regime te creëren om geweldige resultaten te bereiken.